Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12055
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Μονογραφία
Τίτλος: Οδηγός Σχολικών Βιβλιοθηκών που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ
Δημιουργός/Συγγραφέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Εκδότης: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ημερομηνία: 2002
Γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: ISBN: 960-86305-6-8
Περίληψη: Ο Οδηγός περιέχει στοιχεία και φωτογραφίες των σχολικών βιβλιοθηκών, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΛΕΚ), το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Β' και Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Η συλλογή των στοιχείων που περιέχονται στον Οδηγό έγινε με τη συνεργασία των Φορέων Υλοποίησης του έργου και των Σχολικών Βιβλιοθηκών. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης επεξεργάστηκε τα στοιχεία αυτά ώστε να είναι ομοιόμορφα, συμπλήρωσε τα κενά όπου ήταν δυνατόν και προχώρησε στην έκδοση του Οδηγού. Η ταξινόμηση των σχολείων στο κύριο σώμα του Οδηγού έχει γίνει κατά Νομό, Πόλη και Ονομασία Σχολείου. Για τη διευκόλυνση της εύρεσης συγκεκριμένης σχολικής βιβλιοθήκης στον Οδηγό, στο τέλος του έργου ακολουθούν δύο ευρετήρια, όπου τα σχολεία παρουσιάζονται αλφαβητικά κατά Νομό, και κατά Ονομασία Σχολείου.
Σελίδες: 260
Θεματική Κατηγορία: [EL] Εκπαίδευση[EN] Educationsemantics logo
Τοπική Κάλυψη: Ελλάδα
Χρονική Κάλυψη: 2002
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Δεν έχει εφαρμογή
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) |© National Documentation Centre (EKT)
Σημειώσεις: Ο Οδηγός εκδόθηκε στο πλαίσιο του έργου ΕΠΕΑΕΚ - "ΦΑΙΣΤΟΣ - Εγκατάσταση Λογισμικού ΑΒΕΚΤ στις Σχολικές Βιβλιοθήκες" το οποίο χρηματοδοτήθηκε με πόρους του Β' και Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Εμφανίζεται στις συλλογές:Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) - Δράσεις έως 2019

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
EKT_Odigos_SchViv.pdfΟδηγός Σχολικών Βιβλιοθηκών97.78 MBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηccbyncndThumbnail
Δείτε/ανοίξτε