Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12188
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Περιοδική έκδοση
Τίτλος: Καινοτομία, Έρευνα & Τεχνολογία – Τεύχος 69 (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2008)
Διαχειριστής έκδοσης: Προέδρου, Μαργαρίτης
Διευθυντής έργου: [EL] Μπούμπουκας, Ευάγγελος[EN] Bouboukas, Evangelossemantics logo
Επιβλέπων/Υπεύθυνος έργου: [EL] Σαχίνη, Εύη[EN] Sachini, Evisemantics logo
Συνεργάτης: Ανδριανέσης, Παναγιώτης Στ.
Συντάκτης: Καραχάλιου, Αργυρώ
Μαρίνου, Αλίκη
Τζένου, Γεωργία
Scott, Henry
Άλλος: Τριανταφυλλίδου, Δέσποινα
Εκδότης: [EL] Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης[EN] National Hellenic Research Foundation. National Documentation Centersemantics logo
Enterprise Europe Network - Hellas
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ημερομηνία: 2008-11
Γλώσσα: Ελληνικά
ISSN: 1106-9066
Περίληψη: Το κύριο θέμα του τεύχους είναι αφιερωμένο στην «Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών Corallia. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δράση για τη δημιουργία συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας ή απλά clusters καινοτομίας σε τομείς υψηλής τεχνολογίας. Στο τεύχος παρουσιάζεται επίσης το Διεθνές Συνέδριο "Υποδομές Ανοικτής Πρόσβασης: το Μέλλον της Επιστημονικής Επικοινωνίας", που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, τον Δεκέμβριο του 2008, στην Αθήνα. Διαβάστε επίσης για την επίσημη παρουσίαση του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς και στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών. Ενημερωθείτε για την Europeana, την ψηφιακή βιβλιοθήκη για την επιστήμη και τον πολιτισμό της Ευρώ- πης, που παρέχει πλέον διαδικτυακή πρόσβαση σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια βιβλία, χάρτες, ηχογραφήσεις, φωτογραφίες, αρχειακά έγγραφα, πίνακες και ταινίες, προερχόμενα από τις εθνικές βιβλιο- θήκες και τα πολιτιστικά ιδρύματα των 27 κρατών μελών της ΕΕ. Τέλος, ενημερωθείτε για τις ανοικτές προκηρύξεις του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την έρευνα της ΕΕ, καθώς και για σημαντικά συνέδρια και εκθέσεις που διοργανώνονται το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τεύχος: 69
Σελίδες: 39
Θεματική Κατηγορία: [EL] Επιστήμη[EN] Sciencesemantics logo
[EL] Τεχνολογία[EN] Technologysemantics logo
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) |© National Documentation Centre (EKT)
© Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) |© National Documentation Centre (EKT)
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): http://www.ekt.gr/content/display?ses_mode=rnd&ses_lang=el&prnbr=76210
Σημειώσεις: Διμηνιαία έκδοση: Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2008 Εκδίδεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network – Hellas (Χρηματοδότηση: ΕΕ/ΓΔ Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας και Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας).
Εμφανίζεται στις συλλογές:Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) - Δράσεις έως 2019

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
content_69.pdfπεριεχόμενα85.19 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηccbyncndThumbnail
Δείτε/ανοίξτε
full_issue_69.pdfπλήρες τεύχος1.24 MBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του Εκδότη-Thumbnail
Δείτε/ανοίξτε