Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/15253
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Τίτλος : Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις)
Δημιουργός/Ομιλητής : Μαρκάκη, Παναγιώτα
Ιδιότητα ομιλητή: Αναπλ. Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ
Εξειδίκευση τύπου : Διάλεξη
Διοργανωτής συνάντησης : Ινστιτούτο Βιολογίας Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ)
Παραγωγός : Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
Ημερομηνία: 2016-02-16
Γλώσσα : Ελληνικά
Μορφότυπο: mp4
Διάρκεια: 35:02
Όνομα εκδήλωσης: Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών)
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : 2016-02-02
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : 2016-02-23
Τόπος εκδήλωσης: Αθήνα, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας"
Θεματική κατηγορία: [EL] Επιστήμη (Γενικά)[EN] Science (General)semantics logo
[EL] Βιοτεχνολογία[EN] Biotechnologysemantics logo
[EL] Χημική τεχνολογία[EN] Chemical technolgysemantics logo
Λέξεις-Κλειδιά: Διατροφή
Τρόφιμα
Καταναλωτής
Έλεγχος
Υγεία
Τοξίνες
Προφυλαξη
Είναι μέρος του : Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 3η Εκδήλωση
Σημειώσεις: Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Πλέτσα, Βασιλική - Εντεταλμένη Ερευνήτρια ΙΒΦΧΒ, ΕΙΕ & Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης - Εντεταλμένος Ερευνητής ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Μορφωτικές Εκδηλώσεις

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.