Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/2863
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Is Protein-Phosphorylation a Control Mechanism for the Degradation of Caseins by Lactic-Acid Bacteria - the Detection of an Extracellular Acid-Phosphatase-Activity
Δημιουργός/Συγγραφέας: Kyriakidis, S. M.
[EL] Σακελλάρης, Γιώργος[EN] Sakellaris, Georgesemantics logo
[EL] Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.[EN] Sotiroudis, Theodore G.semantics logo
Εκδότης: Blackwell Science Limited
Ημερομηνία: 1993
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0266-8254
DOI: 10.1111/j.1472-765x.1993.tb00361.x
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Letters in Applied Microbiology
Τόμος/Κεφάλαιο: 16
Τεύχος: 6
Σελίδες: 295-298
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www3.interscience.wiley.com/journal/117997861/home
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
2863.pdf
  Restricted Access
285.76 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε