Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/7209
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Classification of edible and lampante virgin olive oil based on synchronous fluorescence and total luminescence spectroscopy
Δημιουργός/Συγγραφέας: Poulli, K. I.
[EL] Μούσδης, Γεώργιος Α.[EN] Mousdis, George A.semantics logo
Georgiou, C. A.
Εκδότης: Elsevier BV
Ημερομηνία: 2005
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0003-2670
DOI: 10.1016/j.aca.2005.03.061
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Analytica Chimica Acta
Τόμος/Κεφάλαιο: 542
Τεύχος: 2
Σελίδες: 151-156
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.sciencedirect.com/science/journal/00032670
Σημειώσεις: Ερευνητικη ομάδα ΕΙΕ: Σύνθεση και Φυσικοχημεία Υλικών
Ερευνητικη ομάδα ΕΙΕ: Materials Synthesis and Physical Chemistry
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ) - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
7209.pdf
  Restricted Access
279 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε