Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Αποτελέσματα 1 έως 13 από 13
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Audiovisual
2016Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών)-
Metadata only
Audiovisual
2016Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 1η ΕκδήλωσηΛάζος, Ευάγγελος; Σινάνογλου, Ι. Βασιλεία
Open access
Audiovisual
2016Ακτινοβόληση τροφίμων: Αλήθειες και μύθοιΣινάνογλου, Ι. Βασιλεία
Open access
Audiovisual
2016Ασφάλεια Τροφίμων & ΚαταναλωτήςΛάζος, Ευάγγελος
Open access
Audiovisual
2016Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 2η ΕκδήλωσηΚοράκη, Δώρα; Στεφανίτση, Διονυσία
Open access
Audiovisual
2016Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί: Tο Θεσμικό Πλαίσιο της Ένωσης και η εφαρμογή του στην ΕλλάδαΣτεφανίτση, Διονυσία
Open access
Audiovisual
2016Ανίχνευση Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών: Mία συνεχώς αυξανόμενη πρόκλησηΚοράκη, Δώρα
Open access
Audiovisual
2016Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 3η ΕκδήλωσηΜαρκάκη, Παναγιώτα; Κοντελές, Σπύρος
Open access
Audiovisual
2016Τροφογενείς λοιμώξεις και τοξινώσειςΚοντελές, Σπύρος
Open access
Audiovisual
2016Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις)Μαρκάκη, Παναγιώτα
Open access
2016Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγείαΚουρκουτάς, Ιωάννης
Open access
Audiovisual
2016Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 4η ΕκδήλωσηΚαλογερόπουλος, Νίκος; Κουρκουτάς, Ιωάννης
Open access
Audiovisual
2016Επίδραση του τηγανίσματος στα βιοδραστικά μικροσυστατκά των τροφίμωνΚαλογερόπουλος, Νίκος
Open access