Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12194
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Περιοδική έκδοση
Τίτλος: Καινοτομία, Έρευνα & Τεχνολογία – Αφιέρωμα: Οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επενδύουν στην έρευνα
Διαχειριστής έκδοσης: Προέδρου, Μαργαρίτης
Διευθυντής έργου: [EL] Μπούμπουκας, Ευάγγελος[EN] Bouboukas, Evangelossemantics logo
Επιβλέπων/Υπεύθυνος έργου: [EL] Σαχίνη, Εύη[EN] Sachini, Evisemantics logo
Συνεργάτης: Μερτζάνη, Μαρία
Συντάκτης: Καραχάλιου, Αργυρώ
Τζένου, Γεωργία
Τσουκαλά, Βικτωρία
Δούτσου, Ιωάννα
Scott, Henry
Άλλος: Τριανταφυλλίδου, Δέσποινα
Εκδότης: [EL] Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης[EN] National Hellenic Research Foundation. National Documentation Centersemantics logo
Enterprise Europe Network - Hellas
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ημερομηνία: 2011-09
Γλώσσα: Ελληνικά
ISSN: 1106-9066
Περίληψη: Στο κύριο θέμα του τεύχους παρουσιάζονται στοιχεία για τις καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης (μεταξύ των οποίων και 5 ελληνικές), τις πρωτοπόρες χώρες και τους ανταγωνιστές εκτός ΕΕ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε κρίσιμες περιόδους του κύκλου ζωής τους, αλλά και το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων (COSME), με προϋπολογισμό 2,5 δισ. ευρώ για την περίοδο 2014-2020. Το τεύχος φιλοξενεί επίσης το έργο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών THINK GREEN, το οποίο στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε θέματα περιβαλλοντικής ανάπτυξης, καθώς και τον Διαγωνισμό ECOTROPHELIA του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων για οικολογικά καινοτόμα προϊόντα διατροφής. Διαβάστε ακόμα για τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία "ΑΒΕΚΤ e-opac" για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου βιβλιοθηκών που ανέπτυξε και διαθέτει πιλοτικά το ΕΚΤ. Η υπηρεσία αφορά τη διαχείριση βιβλιογραφικών εγγραφών και του αντίστοιχου πλήρους ψηφιακού περιεχομένου, καθώς και τη διαδικτυακή τους διάθεση μέσα από ένα ευέλικτο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον αναζήτησης και πλοήγησης. Όπως σε κάθε τεύχος, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα ελληνικών ερευνητικών ομάδων, τις εξελίξεις εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την έρευνα, τις ανοικτές προκηρύξεις και τις εκδηλώσεις έρευνας και τεχνολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τεύχος: 85
Σελίδες: 36
Θεματική Κατηγορία: [EL] Επιστήμη[EN] Sciencesemantics logo
[EL] Τεχνολογία[EN] Technologysemantics logo
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) |© National Documentation Centre (EKT)
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): http://www.ekt.gr/content/display?ses_mode=rnd&ses_lang=el&prnbr=84773
Σημειώσεις: Τριμηνιαία έκδοση: Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2011 Εκδίδεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enterprise Europe Network – Hellas (Χρηματοδότηση: ΕΕ/ΓΔ Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας και Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) - Δράσεις έως 2019

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
contents_85.pdfΠεριεχόμενα225.72 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηccbyncndThumbnail
Δείτε/ανοίξτε
full_issue_85.pdfΠλήρες Τεύχος3.11 MBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του Εκδότη-Thumbnail
Δείτε/ανοίξτε