Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/18302
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: 7.–12. yüzyıllar arası Ege Denizi'nde balık tutma yöntemlerinin ve balık tüketiminin bazı açıları
Εναλλακτικός τίτλος: Μερικές πτυχές των αλιευτικών μεθόδων και της κατανάλωσης ψαριών στο Αιγαίο μεταξύ του 7ου και του 12ου αιώνα
Δημιουργός/Συγγραφέας: [EL] Λεοντσίνη, Μαρία[EN] Leontsini, Mariasemantics logo
[EL] Αναγνωστάκης, Ηλίας[EN] Anagnostakis, Iliassemantics logo
Εκδότης: Çiya Yayınları
Τόπος έκδοσης: Istanbul
Ημερομηνία: 2022
Γλώσσα: Τουρκικά
ISSN: 1305-2780
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Yemek–ve–Kultur
Τόμος/Κεφάλαιο: 66
Σελίδες: 84-104
Θεματική Κατηγορία: [EL] Μεσαιωνική Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία 323-1453[EN] Medieval Greece. Byzantine Empire, 323-1453semantics logo
Λέξεις-Κλειδιά: Ιστορία διατροφής
Τοπική Κάλυψη: Βυζαντινή Αυτοκρατορία
Χρονική Κάλυψη: Βυζαντινή εποχή
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: Leontsini, Maria
Anagnostakis, Ilias
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): https://yemekvekultur.com/urun/66-sayi-kis-2021/
Εμφανίζεται στις συλλογές:Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
12.Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı 66 Kış 2022.pdf73.81 MBAdobe PDF-ccbyncndThumbnail
Δείτε/ανοίξτε