Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/18302
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | 7.–12. yüzyıllar arası Ege Denizi'nde balık tutma yöntemlerinin ve balık tüketiminin bazı açıları |
Εναλλακτικός τίτλος: | Μερικές πτυχές των αλιευτικών μεθόδων και της κατανάλωσης ψαριών στο Αιγαίο μεταξύ του 7ου και του 12ου αιώνα |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | [EL] Λεοντσίνη, Μαρία[EN] Leontsini, Maria![]() [EL] Αναγνωστάκης, Ηλίας[EN] Anagnostakis, Ilias ![]() |
Εκδότης: | Çiya Yayınları |
Τόπος έκδοσης: | Istanbul |
Ημερομηνία: | 2022 |
Γλώσσα: | Τουρκικά |
ISSN: | 1305-2780 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Yemek–ve–Kultur |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 66 |
Σελίδες: | 84-104 |
Θεματική Κατηγορία: | [EL] Μεσαιωνική Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία 323-1453[EN] Medieval Greece. Byzantine Empire, 323-1453![]() |
Λέξεις-Κλειδιά: | Ιστορία διατροφής |
Τοπική Κάλυψη: | Βυζαντινή Αυτοκρατορία |
Χρονική Κάλυψη: | Βυζαντινή εποχή |
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: | Leontsini, Maria Anagnostakis, Ilias |
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): | https://yemekvekultur.com/urun/66-sayi-kis-2021/ |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Σελίδες | Μέγεθος | Μορφότυπος | Έκδοση | Άδεια | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
12.Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı 66 Kış 2022.pdf | 73.81 MB | Adobe PDF | - | ![]() | ![]() Δείτε/ανοίξτε |