Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ)
Τομέας Βυζαντινών Ερευνών
Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/18302
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος:
7.–12. yüzyıllar arası Ege Denizi'nde balık tutma yöntemlerinin ve balık tüketiminin bazı açıları
Εναλλακτικός τίτλος:
Μερικές πτυχές των αλιευτικών μεθόδων και της κατανάλωσης ψαριών στο Αιγαίο μεταξύ του 7ου και του 12ου αιώνα
Δημιουργός/Συγγραφέας:
[EL]
Λεοντσίνη, Μαρία
[EN]
Leontsini, Maria
[EL]
Αναγνωστάκης, Ηλίας
[EN]
Anagnostakis, Ilias
Εκδότης:
Çiya Yayınları
Τόπος έκδοσης:
Istanbul
Ημερομηνία:
2022
Γλώσσα:
Τουρκικά
ISSN:
1305-2780
Τίτλος πηγής δημοσίευσης:
Yemek–ve–Kultur
Τόμος/Κεφάλαιο:
66
Σελίδες:
84-104
Θεματική Κατηγορία:
[EL]
Μεσαιωνική Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία 323-1453
[EN]
Medieval Greece. Byzantine Empire, 323-1453
Λέξεις-Κλειδιά:
Ιστορία διατροφής
Τοπική Κάλυψη:
Βυζαντινή Αυτοκρατορία
Χρονική Κάλυψη:
Βυζαντινή εποχή
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων:
Leontsini, Maria
Anagnostakis, Ilias
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link):
https://yemekvekultur.com/urun/66-sayi-kis-2021/
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
12.Yemek ve Kültür Üç Aylık Dergi Sayı 66 Kış 2022.pdf
73.81 MB
Adobe PDF
-
Δείτε/ανοίξτε