Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12215
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Biomarkers of exposure to and mechanisms behind the anticarcinogenic action of selected dietary components - Introduction
Δημιουργός/Συγγραφέας: Akesson, B.
[EL] Κυρτόπουλος, Σωτήριος Α.[EN] Kyrtopoulos, Soterios A.semantics logo
Εκδότης: Drive Dietrich Steinkopff Verlag
Τόπος έκδοσης: Darmstadt
Ημερομηνία: 2008-05
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 1436-6207
DOI: 10.1007/s00394-008-2002-2
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: European Journal of Nutrition
Τόμος/Κεφάλαιο: 47
Σελίδες: 1-2
Λέξεις-Κλειδιά: Nutrition & Dietetics
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © DR DIETRICH STEINKOPFF VERLAG
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.springerlink.com/openurl.asp?genre=journal&issn=1436-6207
Σημειώσεις: Editorial Material
Supplement 2
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
12215.pdf
  Restricted Access
70.88 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε