Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας (ΙΧΒ/ΕΙΕ)
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/12215
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος:
Biomarkers of exposure to and mechanisms behind the anticarcinogenic action of selected dietary components - Introduction
Δημιουργός/Συγγραφέας:
Akesson, B.
[EL]
Κυρτόπουλος, Σωτήριος Α.
[EN]
Kyrtopoulos, Soterios A.
Εκδότης:
Drive Dietrich Steinkopff Verlag
Τόπος έκδοσης:
Darmstadt
Ημερομηνία:
2008-05
Γλώσσα:
Αγγλικά
ISSN:
1436-6207
DOI:
10.1007/s00394-008-2002-2
Τίτλος πηγής δημοσίευσης:
European Journal of Nutrition
Τόμος/Κεφάλαιο:
47
Σελίδες:
1-2
Λέξεις-Κλειδιά:
Nutrition & Dietetics
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed):
Ναι
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων:
© DR DIETRICH STEINKOPFF VERLAG
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) :
http://www.springerlink.com/openurl.asp?genre=journal&issn=1436-6207
Σημειώσεις:
Editorial Material
Supplement 2
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή:
Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
12215.pdf
Restricted Access
70.88 kB
Adobe PDF
Δημοσιευμένη/του Εκδότη
Δείτε/ανοίξτε