Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/12463
Εξειδίκευση τύπου : | Ανακοίνωση σε συνέδριο |
Τίτλος: | An effort to develop an analytical method to detect adulteration of olive oil by hazelnut oil |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Kyrikou, I [EL] Ζερβού, Μαρία[EN] Zervou, Maria Petrakis, P [EL] Μαυρομούστακος, Θωμάς[EN] Mavromoustakos, Thomas |
Επιμελητής έκδοσης: | Belton, PS Gil, AM Webb, GA Rutledge, D |
Εκδότης: | Royal Society Chemistry |
Τόπος έκδοσης: | Cambridge |
Ημερομηνία: | 2003 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISBN: | ISBN: 0-85404-886-3 |
ISSN: | 0260-6291 |
DOI: | 10.1039/9781847551269-00223 |
Όνομα εκδήλωσης: | 6th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science |
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : | 2002-09-04 |
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : | 2002-09-06 |
Τόπος εκδήλωσης: | PARIS, FRANCE |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Magnetic Resonance in Food Science: Latest Developments |
Τεύχος: | 286 |
Σελίδες: | 223-230 |
Θεματική Κατηγορία: | [EL] Χημεία (Γενικά)[EN] Chemistry (General) |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: | © ROYAL SOC CHEMISTRY |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.