Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12463
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Ανακοίνωση σε συνέδριο
Τίτλος: An effort to develop an analytical method to detect adulteration of olive oil by hazelnut oil
Δημιουργός/Συγγραφέας: Kyrikou, I
[EL] Ζερβού, Μαρία[EN] Zervou, Mariasemantics logo
Petrakis, P
[EL] Μαυρομούστακος, Θωμάς[EN] Mavromoustakos, Thomassemantics logo
Επιμελητής έκδοσης: Belton, PS
Gil, AM
Webb, GA
Rutledge, D
Εκδότης: Royal Society Chemistry
Τόπος έκδοσης: Cambridge
Ημερομηνία: 2003
Γλώσσα: Αγγλικά
ISBN: ISBN: 0-85404-886-3
ISSN: 0260-6291
DOI: 10.1039/9781847551269-00223
Όνομα εκδήλωσης: 6th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : 2002-09-04
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : 2002-09-06
Τόπος εκδήλωσης: PARIS, FRANCE
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Magnetic Resonance in Food Science: Latest Developments
Τεύχος: 286
Σελίδες: 223-230
Θεματική Κατηγορία: [EL] Χημεία (Γενικά)[EN] Chemistry (General)semantics logo
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © ROYAL SOC CHEMISTRY
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.