Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/15247
|
Τίτλος : | Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 3η Εκδήλωση |
Δημιουργός/Ομιλητής : | Μαρκάκη, Παναγιώτα Κοντελές, Σπύρος |
Ιδιότητα ομιλητή: | Αναπλ. Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ Μικροβιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΤΕΙ Αθήνας |
Εξειδίκευση τύπου : | Εκδήλωση |
Διοργανωτής συνάντησης : | Ινστιτούτο Βιολογίας Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ) |
Παραγωγός : | Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) |
Ημερομηνία: | 2016-02-16 |
Γλώσσα : | Ελληνικά |
Μορφότυπο: | mp4 |
Όνομα εκδήλωσης: | Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών) |
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : | 2016-02-02 |
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : | 2016-02-23 |
Τόπος εκδήλωσης: | Αθήνα, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας" |
Θεματική κατηγορία: | [EL] Επιστήμη (Γενικά)[EN] Science (General) [EL] Τεχνολογία (Γενικά)[EN] Technology (General) [EL] Βιοτεχνολογία[EN] Biotechnology |
Λέξεις-Κλειδιά: | Διατροφή Βιομηχανία τροφίμων Καταναλωτής Έλεγχος Υγεία |
Είναι μέρος του : | Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών) |
Αποτελείται από : | Τροφογενείς λοιμώξεις και τοξινώσεις Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις) |
Σημειώσεις: | Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Πλέτσα, Βασιλική - Εντεταλμένη Ερευνήτρια ΙΒΦΧΒ, ΕΙΕ & Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης - Εντεταλμένος Ερευνητής ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο Μορφωτικές Εκδηλώσεις
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.