Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/15256
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : 
Τίτλος: Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγεία
Δημιουργός/Συγγραφέας: Κουρκουτάς, Ιωάννης
Διοργανωτής συνάντησης: Ινστιτούτο Βιολογίας Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ)
Παραγωγός: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
Ημερομηνία: 2016-02-23
Γλώσσα: Ελληνικά
Όνομα εκδήλωσης: Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών)
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : 2016-02-02
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : 2016-02-23
Τόπος εκδήλωσης: Αθήνα, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας"
Σελίδες: 00:40:20
Θεματική Κατηγορία: [EL] Επιστήμη (Γενικά)[EN] Science (General)semantics logo
[EL] Βιοτεχνολογία[EN] Biotechnologysemantics logo
[EL] Χημική τεχνολογία[EN] Chemical technolgysemantics logo
[EL] Ιατρική-Δημόσια υγεία[EN] Medicine - public aspectssemantics logo
Λέξεις-Κλειδιά: Διατροφή
Τρόφιμα
Καταναλωτής
Έλεγχος
Υγεία
Καινοτομία
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): http://www.eie.gr/epistimiskoinonia/2015-2016/C_MORFOTIKES_EIE_programme.pdf
Είναι μέρος του: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 4η Εκδήλωση
Σημειώσεις: Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Πλέτσα, Βασιλική - Εντεταλμένη Ερευνήτρια ΙΒΦΧΒ, ΕΙΕ & Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης - Εντεταλμένος Ερευνητής ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Μορφωτικές Εκδηλώσεις

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.