Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/15256
|
Εξειδίκευση τύπου : | |
Τίτλος: | Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγεία |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Κουρκουτάς, Ιωάννης |
Διοργανωτής συνάντησης: | Ινστιτούτο Βιολογίας Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ) |
Παραγωγός: | Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) |
Ημερομηνία: | 2016-02-23 |
Γλώσσα: | Ελληνικά |
Όνομα εκδήλωσης: | Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα (Γ' Κύκλος Ομιλιών) |
Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : | 2016-02-02 |
Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : | 2016-02-23 |
Τόπος εκδήλωσης: | Αθήνα, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας" |
Σελίδες: | 00:40:20 |
Θεματική Κατηγορία: | [EL] Επιστήμη (Γενικά)[EN] Science (General) [EL] Βιοτεχνολογία[EN] Biotechnology [EL] Χημική τεχνολογία[EN] Chemical technolgy [EL] Ιατρική-Δημόσια υγεία[EN] Medicine - public aspects |
Λέξεις-Κλειδιά: | Διατροφή Τρόφιμα Καταναλωτής Έλεγχος Υγεία Καινοτομία |
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): | http://www.eie.gr/epistimiskoinonia/2015-2016/C_MORFOTIKES_EIE_programme.pdf |
Είναι μέρος του: | Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 4η Εκδήλωση |
Σημειώσεις: | Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Πλέτσα, Βασιλική - Εντεταλμένη Ερευνήτρια ΙΒΦΧΒ, ΕΙΕ & Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης - Εντεταλμένος Ερευνητής ΙΒΦΧΒ/ΕΙΕ |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο Μορφωτικές Εκδηλώσεις
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.