Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/17803
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | Development and validation of a UPLC-ESI(-)-MS/MS methodology for the simultaneous quantification of hesperidin, naringin, and their aglycones in chicken tissue samples |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Baira, Eirini Dagla, Ioanna [EL] Σιάπη, Ελένη[EN] Siapi, Eleni [EL] Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης[EN] Zoumpoulakis, Panagiotis Tsarbopoulos, Anthony Simitzis, Panagiotis Goliomytis, Michael Deligeorgis, Stelios G Skaltsounis, Alexios-Leandros Gikas, Evagelos |
Ημερομηνία: | 2020-01-01 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
DOI: | 10.5740/jaoacint.18-0408 |
Άλλο: | 31387669 |
Περίληψη: | The dietary supplementation of livestock with antioxidants to improve the meat quality represents an active research area of high commercial impact. In order to investigate the optimal dosing, analytical methodologies need to be developed in various tissues to evaluate which concentration does remain in the tissue. |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Journal of AOAC International |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 103 |
Τεύχος: | 1 |
Σελίδες: | 83-88 |
Θεματική Κατηγορία: | [EL] Ζωολογία[EN] Zoology [EL] Κτηνοτροφία[EN] Animal culture [EL] Αναλυτική χημεία[EN] Analytical chemistry |
Λέξεις-Κλειδιά: | Animals Chickens Chromatography, High Pressure Liquid Chromatography, Liquid Flavanones Reproducibility of Results Hesperidin Tandem Mass Spectrometry |
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: | Copyright © 2020 AOAC International |
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): | https://academic.oup.com/jaoac/article/103/1/83/5717551 |
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : | https://academic.oup.com/jaoac |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|