Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/2963
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | Nutritional and therapeutic role of lactic acid bacteria through fermented dairy products |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | [EL] Σακελλάρης, Γιώργος[EN] Sakellaris, George |
Εκδότης: | Pharmakon Press |
Ημερομηνία: | 1990 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISSN: | 1011-6583 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Review of Clinical Pharmacology and Pharmacokinetics, International Edition |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 4 |
Τεύχος: | 1 |
Σελίδες: | 38-48 |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.