Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/2997
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: The presence of oxidizing enzyme act in virgin olive oil
Δημιουργός/Συγγραφέας: Georgalaki, M. D.
[EL] Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.[EN] Sotiroudis, Theodore G.semantics logo
[EL] Ξενάκης, Αριστοτέλης[EN] Xenakis, Aristotelissemantics logo
Εκδότης: American Oil Chemists Society a O C South Press
Ημερομηνία: 1998
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0003-021X
DOI: 10.1007/s11746-998-0027-6
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Journal of the American Oil Chemists Society
Τόμος/Κεφάλαιο: 75
Τεύχος: 2
Σελίδες: 155-159
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.springerlink.com/content/120382/
Σημειώσεις: Journal title: 2000- , Inform (Champaign) (1528-9303); until 2000: I N F O R M: International News on Fats, Oils & Related Materials (United States) (0897-8026)
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
2997.pdf
  Restricted Access
663.18 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε