Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/3028
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Genetically modified foods: The effect of information
Δημιουργός/Συγγραφέας: Batrinou, A. M.
Dimitriou, E.
Liatsos, D.
[EL] Πλέτσα, Βασιλική[EN] Pletsa, Vassilikisemantics logo
Εκδότης: Emerald Group Publishing Limited
Ημερομηνία: 2005
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0034-6659
DOI: 10.1108/00346650510594895
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Nutrition and Food Science
Τόμος/Κεφάλαιο: 35
Τεύχος: 3
Σελίδες: 148-155
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.emeraldinsight.com/Insight/viewContainer.do;jsessionid=1567D45BA73033EECD46E6387A120D96?containerType=Journal&containerId=139
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
3028.pdf
  Restricted Access
69.29 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε