Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας (ΙΧΒ/ΕΙΕ)
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3028
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος:
Genetically modified foods: The effect of information
Δημιουργός/Συγγραφέας:
Batrinou, A. M.
Dimitriou, E.
Liatsos, D.
[EL]
Πλέτσα, Βασιλική
[EN]
Pletsa, Vassiliki
Εκδότης:
Emerald Group Publishing Limited
Ημερομηνία:
2005
Γλώσσα:
Αγγλικά
ISSN:
0034-6659
DOI:
10.1108/00346650510594895
Τίτλος πηγής δημοσίευσης:
Nutrition and Food Science
Τόμος/Κεφάλαιο:
35
Τεύχος:
3
Σελίδες:
148-155
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed):
Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) :
http://www.emeraldinsight.com/Insight/viewContainer.do;jsessionid=1567D45BA73033EECD46E6387A120D96?containerType=Journal&containerId=139
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή:
Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
3028.pdf
Restricted Access
69.29 kB
Adobe PDF
Δημοσιευμένη/του Εκδότη
Δείτε/ανοίξτε