Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3187
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | Oxidative stability and radical scavenging activity of extra virgin olive oils: An electron paramagnetic resonance spectroscopy study |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | [EL] Παπαδημητρίου, Βασιλική[EN] Papadimitriou, Vassiliki [EL] Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.[EN] Sotiroudis, Theodore G. [EL] Ξενάκης, Αριστοτέλης[EN] Xenakis, Aristotelis Sofikiti, N. Stavyiannoudaki, V. Chaniotakis, N. A. |
Εκδότης: | Elsevier BV |
Ημερομηνία: | 2006 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISSN: | 0003-2670 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Analytica Chimica Acta |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 573 |
Σελίδες: | 453-458 |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: | Copyright © 2006 Elsevier B.V. All rights reserved |
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: | This article has been published in the journal, Analytica Chimica Acta [© Elsevier]. The definitive version is available at the following website: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S000326700600314X?via%3Dihub |
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : | http://www.sciencedirect.com/science/journal/00032670 |
Σημειώσεις: | This article has been published in the journal, Analytica Chimica Acta [© Elsevier]. The definitive version is available at http://dx.doi.org/10.1016/j.aca.2006.02.007 |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|