Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/3187
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Oxidative stability and radical scavenging activity of extra virgin olive oils: An electron paramagnetic resonance spectroscopy study
Δημιουργός/Συγγραφέας: [EL] Παπαδημητρίου, Βασιλική[EN] Papadimitriou, Vassilikisemantics logo
[EL] Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.[EN] Sotiroudis, Theodore G.semantics logo
[EL] Ξενάκης, Αριστοτέλης[EN] Xenakis, Aristotelissemantics logo
Sofikiti, N.
Stavyiannoudaki, V.
Chaniotakis, N. A.
Εκδότης: Elsevier BV
Ημερομηνία: 2006
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0003-2670
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Analytica Chimica Acta
Τόμος/Κεφάλαιο: 573
Σελίδες: 453-458
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: Copyright © 2006 Elsevier B.V. All rights reserved
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: This article has been published in the journal, Analytica Chimica Acta [© Elsevier]. The definitive version is available at the following website: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S000326700600314X?via%3Dihub
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.sciencedirect.com/science/journal/00032670
Σημειώσεις: This article has been published in the journal, Analytica Chimica Acta [© Elsevier]. The definitive version is available at http://dx.doi.org/10.1016/j.aca.2006.02.007
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
Analytica Chimica Acta xxx (2006).pdf131.13 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε