Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/3284
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: Effect of cold temperature on the composition of different lipid classes of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes: Focus on neutral lipids
Δημιουργός/Συγγραφέας: Mastronicolis, S. K.
Boura, A.
Karaliota, A.
Magiatis, P.
Arvanitis, N.
Litos, C.
Tsakirakis, A.
Paraskevas, P.
Moustaka, H.
[EL] Χαιρόπουλος, Γεώργιος Α.[EN] Heropoulos, George A.semantics logo
Ημερομηνία: 2006
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0740-0020
DOI: 10.1016/j.fm.2005.03.001
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Food Microbiology
Τόμος/Κεφάλαιο: 23
Τεύχος: 2
Σελίδες: 184-194
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.sciencedirect.com/science/journal/07400020
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
3284.pdf
  Restricted Access
307.79 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε