Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3284
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | Effect of cold temperature on the composition of different lipid classes of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes: Focus on neutral lipids |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Mastronicolis, S. K. Boura, A. Karaliota, A. Magiatis, P. Arvanitis, N. Litos, C. Tsakirakis, A. Paraskevas, P. Moustaka, H. [EL] Χαιρόπουλος, Γεώργιος Α.[EN] Heropoulos, George A. |
Ημερομηνία: | 2006 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISSN: | 0740-0020 |
DOI: | 10.1016/j.fm.2005.03.001 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Food Microbiology |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 23 |
Τεύχος: | 2 |
Σελίδες: | 184-194 |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : | http://www.sciencedirect.com/science/journal/07400020 |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|