Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/3341
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: A novel analytical method to detect adulteration of virgin olive oil by other oils
Δημιουργός/Συγγραφέας: [EL] Μαυρομούστακος, Θωμάς[EN] Mavromoustakos, Thomassemantics logo
[EL] Ζερβού, Μαρία[EN] Zervou, Mariasemantics logo
[EL] Μπόνας, Γ.[EN] Bonas, G.semantics logo
Kolocouris, A.
Petrakis, P.
Ημερομηνία: 2000
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0003-021X
DOI: 10.1007/s11746-000-0065-x
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Journal of the American Oil Chemists Society
Τόμος/Κεφάλαιο: 77
Τεύχος: 4
Σελίδες: 405-411
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © 2000 American Oil Chemists' Society (AOCS)
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.springerlink.com/content/120382/
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
3341.pdf
  Restricted Access
110.16 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε