Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας (ΙΧΒ/ΕΙΕ)
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3441
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος:
A comparative study on structure-function relations of mixed-linkage (1 -> 3), (1 -> 4) linear beta-D-glucans
Δημιουργός/Συγγραφέας:
Lazaridou, A.
Biliaderis, C. G.
[EL]
Μίχα-Σκρέττα, Μαρία
[EN]
Micha-Screttas, Maria
[EL]
Στηλ, Μπάρυ
[EN]
Steele, Barry R.
Ημερομηνία:
2004
Γλώσσα:
Αγγλικά
ISSN:
0268-005X
DOI:
10.1016/j.foodhyd.2004.01.002
Τίτλος πηγής δημοσίευσης:
Food Hydrocolloids
Τόμος/Κεφάλαιο:
18
Τεύχος:
5
Σελίδες:
837-855
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed):
Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) :
http://www.sciencedirect.com/science/journal/0268005X
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή:
Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
3441.pdf
Restricted Access
571.75 kB
Adobe PDF
Δημοσιευμένη/του Εκδότη
Δείτε/ανοίξτε