Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/3441
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος: A comparative study on structure-function relations of mixed-linkage (1 -> 3), (1 -> 4) linear beta-D-glucans
Δημιουργός/Συγγραφέας: Lazaridou, A.
Biliaderis, C. G.
[EL] Μίχα-Σκρέττα, Μαρία[EN] Micha-Screttas, Mariasemantics logo
[EL] Στηλ, Μπάρυ[EN] Steele, Barry R.semantics logo
Ημερομηνία: 2004
Γλώσσα: Αγγλικά
ISSN: 0268-005X
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2004.01.002
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Food Hydrocolloids
Τόμος/Κεφάλαιο: 18
Τεύχος: 5
Σελίδες: 837-855
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.sciencedirect.com/science/journal/0268005X
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012)
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
3441.pdf
  Restricted Access
571.75 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε