Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ)
Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ) - Επιστημονικό έργο
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/6506
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό
Τίτλος:
Rapid synchronous fluorescence method for virgin olive oil adulteration assessment
Δημιουργός/Συγγραφέας:
Poulli, K. I.
[EL]
Μούσδης, Γεώργιος Α.
[EN]
Mousdis, George A.
Georgiou, C. A.
Εκδότης:
Elsevier BV
Ημερομηνία:
2007
Γλώσσα:
Αγγλικά
ISSN:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2006.12.021
Τίτλος πηγής δημοσίευσης:
Food Chemistry
Τόμος/Κεφάλαιο:
105
Τεύχος:
1
Σελίδες:
369-375
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed):
Ναι
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) :
http://www.sciencedirect.com/science/journal/03088146
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ) - Επιστημονικό έργο
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
6506.pdf
Restricted Access
221.24 kB
Adobe PDF
Δημοσιευμένη/του Εκδότη
Δείτε/ανοίξτε