Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Ιδρυματικές πρωτοβουλίες
Μορφωτικές Εκδηλώσεις
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/8390
APA - American Psychological Association
Harvard
IEEE
Export to:
BibTeX
|
EndNote
|
RIS
Εξειδίκευση τύπου :
Βιβλίο
Τίτλος:
Χημεία και Διατροφή
Δημιουργός/Συγγραφέας:
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)
Επιμελητής έκδοσης:
[EL]
Γραμματικοπούλου, Ελένη
[EN]
Grammatikopoulou, Eleni
Χορηγός :
Ίδρυμα Στυλιανός & Φανή Μπουτάρη
Εκδότης:
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)
Ημερομηνία:
2002
Γλώσσα:
Ελληνικά
ISBN:
ISBN: 960-7998-10-3
Περίληψη:
Η γνώση της διατροφικής αξίας των τροφίμων και ειδικότερα του οίνου και ελαιόλαδου - βασικών συστατικών της καθημερινής μας διατροφής από αρχαιοτάτων χρόνων αποτελούν σημαντικούς γνωστικούς παράγοντες για την καλή υγεία του λαού. Αφετέρου η ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας οδήγησε στην παραγωγή γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων διατροφής, των οποίων η μεν σκοπιμότητα της παραγωγής -κυρίως για λόγους κόστους - δεν αμφισβητείται, η παραγωγή τους όμως γεννά ερωτήματα, σχετικά με τη βιολογική και θρεπτική τους αξία και τις συνέπειες στην υγεία μας.
Σελίδες:
140
Θεματική Κατηγορία:
[EL]
Χημεία (Γενικά)
[EN]
Chemistry (General)
[EL]
Βιολογία (Γενικά)
[EN]
Biology (General)
Λέξεις-Κλειδιά:
Διατροφή
Βιοτεχνολογική έρευνα
Βιοτεχνολογία
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων:
© Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)│©National Hellenic Research Foundation
Σημειώσεις:
Επιστήμης Κοινωνία: Ειδικές μορφωτικές εκδηλώσεις, κύκλος ομιλιών: 20 Μαρτίου έως 24 Απριλίου 2001
140 σ.: εικ., πίνακες
Εμφανίζεται στις συλλογές:
Μορφωτικές Εκδηλώσεις
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο
Περιγραφή
Σελίδες
Μέγεθος
Μορφότυπος
Έκδοση
Άδεια
M01.020.0.pdf
21.08 MB
Adobe PDF
Δημοσιευμένη/του Εκδότη
Δείτε/ανοίξτε