Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Πλοήγηση με:
Δημιουργός/ Συντελεστής
Ημερομηνία
Τίτλος
Λέξη-κλειδί
Θεματική κατηγορία
Εξειδίκευση τύπου
Σχετικά
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνία
Γλώσσα
English
Ελληνικά
Εγγραφείτε σε υπηρεσίες:
Ο Ήλιος μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ήλιος - Αποθετήριο ΕΙΕ
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
(Επιλέξτε έτος)
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
(Επιλέξτε μήνα)
Ιανουαρίου
Φεβρουαρίου
Μαρτίου
Απριλίου
Μαΐου
Ιουνίου
Ιουλίου
Αυγούστου
Σεπτεμβρίου
Οκτωβρίου
Νοεμβρίου
Δεκεμβρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Ημερομηνία
Τίτλος
Σε σειρά:
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα/σελίδα:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς/εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Αποτελέσματα 1 έως 13 από 13
Τύπος
Ημερομηνία
Τίτλος
Δημιουργός
Πλήρες κείμενο
2014
Monitoring the quality of γ-irradiated macadamia nuts based on lipid profile analysis and Chemometrics. Traceability models of irradiated samples
Sinanoglou V.J.
;
Kokkotou K.
;
Fotakis C.
;
Strati I.
;
Proestos C.
;
Zoumpoulakis P.
2014
Different extraction methodologies and their influence on the bioactivity of the wild edible mushroom Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill
Petrović J.
;
Papandreou M.
;
Glamočlija J.
;
Ćirić A.
;
Baskakis C.
;
Proestos C.
;
Lamari F.
;
Zoumpoulakis P.
;
Soković M.
2015
Lipid and fatty acid profile of the edible fungus Laetiporus sulphurous. Antifungal and antibacterial properties
Sinanoglou V.J.
;
Zoumpoulakis P.
;
Heropoulos G.
;
Proestos C.
;
Ćirić A.
;
Petrovic J.
;
Glamoclija J.
;
Sokovic M.
2015
Total phenolic content, antioxidant capacity and phytochemical profiling of grape and pomegranate wines
Lantzouraki D.Z.
;
Sinanoglou V.J.
;
Tsiaka T.
;
Proestos C.
;
Zoumpoulakis P.
2015
Antiradical-antimicrobial activity and phenolic profile of pomegranate (Punica granatum L.) juices from different cultivars: A comparative study
Lantzouraki D.Z.
;
Sinanoglou V.J.
;
Zoumpoulakis P.G.
;
Glamočlija J.
;
Ćirić A.
;
Soković M.
;
Heropoulos G.
;
Proestos C.
2016
Metabolic and antioxidant profiles of herbal infusions and decoctions
Fotakis C.
;
Tsigrimani D.
;
Tsiaka T.
;
Lantzouraki D.Z.
;
Strati I.F.
;
Makris C.
;
Tagkouli D.
;
Proestos C.
;
Sinanoglou V.J.
;
Zoumpoulakis P.
2017
Evaluating modern techniques for the extraction and characterisation of sunflower (Hellianthus annus L.) seeds phenolics
Zoumpoulakis P.
;
Sinanoglou V.J.
;
Siapi E.
;
Heropoulos G.
;
Proestos C.
2017
Inhibitory effect of Cynara cardunculus L. extract on aflatoxin B1 production by Aspergillus parasiticus in sesame (Sesamum indicum L.)
Kollia E.
;
Proestos C.
;
Zoumpoulakis P.
;
Markaki P.
2017
Αntioxidant activity of Cynara scolymus L. and Cynara cardunculus L. extracts obtained by different extraction techniques
Kollia E.
;
Markaki P.
;
Zoumpoulakis P.
;
Proestos C.
2017
Comparison of different extraction methods for the determination of the antioxidant and antifungal activity of cynara scolymus and c. cardunculus extracts and infusions
Kollia E.
;
Markaki P.
;
Zoumpoulakis P.
;
Proestos C.
2018
Quality assessment of pork and Turkey hams using FT-IR spectroscopy, colorimetric, and image analysis
Sinanoglou V.J.
;
Cavouras D.
;
Xenogiannopoulos D.
;
Proestos C.
;
Zoumpoulakis P.
2018
Optimization of polyphenol extraction from allium ampeloprasum var. porrum through response surface methodology
Strati I.F.
;
Kostomitsopoulos G.
;
Lytras F.
;
Zoumpoulakis P.
;
Proestos C.
;
Sinanoglou V.J.
2019
Capsaicin, an inhibitor of Ochratoxin A production by Aspergillus section Nigri strains in grapes (Vitis vinifera L.)
Kollia E.
;
Proestos C.
;
Zoumpoulakis P.
;
Markaki P.