Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/13442
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Κεφάλαιο βιβλίου
Τίτλος: Hens, cockerels and other choice fowl. Everyday food and gastronomic pretensions in Byzantium
Δημιουργός/Συγγραφέας: [EL] Λεοντσίνη, Μαρία[EN] Leontsini, Mariasemantics logo
Επιμελητής έκδοσης: [EL] Αναγνωστάκης, Ηλίας[EN] Anagnostakis, Iliassemantics logo
Εκδότης: Harmos Publications
Τόπος έκδοσης: Athens
Ημερομηνία: 2013
Γλώσσα: Αγγλικά
ISBN: ISBN: 9789605277
ISBN: 9605277476
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Flavours and delights: tastes and pleasures of ancient and Byzantine cuisine
Σελίδες: 113-131
Θεματική Κατηγορία: [EL] Μεσόγειος. Ελληνορωμαϊκός κόσμος[EN] Mediterranean Region. The Greco-Roman Worldsemantics logo
[EL] Ιστορία του Πολιτισμού[EN] History of Civilizationsemantics logo
[EL] Κοινωνική ιστορία και συνθήκες. Κοινωνικά προβλήματα. Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις[EN] Social history and conditions. Social problems. Social reformsemantics logo
Λέξεις-Κλειδιά: History of gastronomy
Byzantine cultural history
Everyday life
Social life
Byzantine logistics
Alementation
Χρονική Κάλυψη: 4th c.B.C - 15th c. AD
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Ναι
Σημειώσεις: Ερευνητικη ομάδα ΕΙΕ: everydayLife
Εμφανίζεται στις συλλογές:Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.