Αναζήτηση


Τρέχοντα φίλτρα:
Νέα αναζήτηση
Προσθήκη φίλτρων:

Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.


Αποτελέσματα για 231-240 από 247.
Αποτελέσματα τεκμηρίων:
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Audiovisual
2013Από τη δημιουργία στη διατήρηση και από τη διατήρηση στην όρεξηΚαραποστόλης, Βασίλης
Open access
Audiovisual
2013Η αφύπνιση της μνήμης μέσα από γευστικές εμπειρίες της σύγχρονης λογοτεχνίαςΓραμματικοπούλου, Ευγενία
Open access
Audiovisual
2013Γεύση και γούστο: Ο στολισμός του ψωμιού στην ΕλλάδαΠολυμέρου-Καμηλάκη, Αικατερίνη
Open access
Audiovisual
2013Γεύση παράδοσης στα μουσεία λαϊκής τέχνηςΑντζουλάτου-Ρετσίλα, Ευρυδίκη
Open access
Audiovisual
2013Οι γεύσεις στα αρχαιολογικά μουσείαΓιαννοπούλου, Μιμίκα
Open access
Audiovisual
2012Smart ideas and common strategies for a new library conceptLeikny - Haga, Indergaard
Open access
Audiovisual
2012Παραδείγματα καλής πρακτικής, 2οΓεωργιάδου, Ιφιγένεια
Open access
Audiovisual
2013Εισήγηση του Διευθυντή Ερευνών, Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ), Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) και Υπεύθυνου Τμήματος Νεοελληνικών ΕρευνώνTolias, George
Open access
Audiovisual
2013Εισήγηση του Διευθυντή Ερευνών, Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ), Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)Gasparis, Charalambos
Open access
Audiovisual
2013Εισήγηση του Καθηγητή, Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και Προέδρου Επιστημονικού Συμβουλίου Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)Καλογήρου, Γιάννης
Open access