Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/10442/12737
Export to:   BibTeX  | EndNote  | RIS
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο σε περιοδικό τύπο
Τίτλος: Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείες: Το Εύνοστον Βυζάντιο: Ανάμεσα στην αρχαία και την νεοελληνική γαστρονομία
Δημιουργός/Συγγραφέας: [EL] Αναγνωστάκης, Ηλίας[EN] Anagnostakis, Iliassemantics logo
Εκδότης: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ
Ημερομηνία: 1998-04
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: Η Καθημερινή: επτά HΜΕΡΕΣ
Τεύχος: Ελληνική Κουζίνα
Σελίδες: 9-13
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): Άγνωστο
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: © H KAΘHMEPINH
Ηλεκτρονική διεύθυνση στον εκδότη (link): http://www.kathimerini.gr/
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathglobal_flag06frame1_01/01/1998_1287250
Εμφανίζεται στις συλλογές:Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΣελίδεςΜέγεθοςΜορφότυποςΈκδοσηΆδεια
Kathimerini_7_22.pdf532.69 kBAdobe PDFΔημοσιευμένη/του ΕκδότηincThumbnail
Δείτε/ανοίξτε