Αναζήτηση


Τρέχοντα φίλτρα:
Νέα αναζήτηση
Προσθήκη φίλτρων:

Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.


Αποτελέσματα για 1-10 από 134.
Αποτελέσματα τεκμηρίων:
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Text
1996Καινοτομία Έρευνα και Τεχνολογία. τ.4-
Metadata only
Text
2000Καινοτομία Έρευνα και Τεχνολογία. τ.17-
Open access
Audiovisual
2011Αρώματα, αιθέρια έλαια, φάρμακα: Τέχνη - Επιστήμη - ασφάλεια προϊόντος σε αρμονία, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 4η ΕκδήλωσηΨαθά, Βασιλική; Κουτσουδάκη, Χριστίνα; Κουππάρης, Μιχάλης
Open access
Text
2005Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμωνΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)
Open access
Text
2005Χαρακτηρισμός ιδιοτήτων λεπτών υμενίων του ψευδάργυρου που έχουν παραχθεί με την τεχνική της παλμικής εναπόθεσης με laserΓιαννουδάκος, Α.; Τυλιπάκη, Ε.; Ρουμπάνη-Καλατζοπούλου, Φ.; Kompitsas, Michael G.
Metadata only
Audiovisual
2016Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 1η ΕκδήλωσηΛάζος, Ευάγγελος; Σινάνογλου, Ι. Βασιλεία
Open access
Audiovisual
2016Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις)Μαρκάκη, Παναγιώτα
Open access
Audiovisual
2016Τροφογενείς λοιμώξεις και τοξινώσειςΚοντελές, Σπύρος
Open access
2016Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγείαΚουρκουτάς, Ιωάννης
Open access
Audiovisual
2016Επίδραση του τηγανίσματος στα βιοδραστικά μικροσυστατκά των τροφίμωνΚαλογερόπουλος, Νίκος
Open access