Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Αποτελέσματα 1 έως 16 από 16
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Audiovisual
1996Έρευνα και εφαρμογές στην εξακρίβωση της γνησιότητας του κρασιού και του λαδιού: [Επιστημονικό ντοκιμαντέρ]Στουπής, Δημήτρης; Σκρέττας, Κωνσταντίνος Γ.
Open access
Text
2004Επιστημονική ημερίδα: 1894-2004: 110 χρόνια από την ίδρυση του "Δημαρχιακού Χημείου της Μυτιλήνης" (Μυτιλήνη, 28 Νοεμβρίου 2004)Μιχαηλάρης, Παναγιώτης
Metadata only
Audiovisual
2011Olympic catering: Inflight servicesΚοτρώτσιος, Ιωάννης
Open access
Audiovisual
2011Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2011: Κοινωνία και υγεία με αναφορά στη συμβολή της χημείας, (Α' Κύκλος Ομιλιών)-
Metadata only
Audiovisual
2012Ιστορική αναδρομή για την αγροτική έρευνα - ΕΘΙΑΓΕ, παρελθόν - παρόν - μέλλονΠλατής, Παναγιώτης
Open access
Audiovisual
2012Προσεγγίζοντας τη γήρανση μέσα από ιστορικές πηγές, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 4η ΕκδήλωσηΠαπαδοπούλου, Ευτυχία; Αναγνωστάκης, Ηλίας; Χαροκόπος, Νίκος
Open access
Audiovisual
2012Ημερίδα για τη "Διαχείριση υδατικών πόρων & υγρών αποβλήτων»Καλαντζής, Ανδρέας; Παπανδρέου, Ανδρέας Δ.; Παντελόπουλος, Παντελής; Νίκα, Κωνσταντίνα; Κυριαζοπούλου, Ισμήνη Μαρία; Πασκουάλ, Χριστίνα
Open access
Audiovisual
20156ο Πανελλήνιο επιστημονικό συνέδριο: "Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των λιπιδίων"Τριχοπούλου, Αντωνία; Μπόσκου, Δημήτρης; Τσιμίδου, Μαρία; Σκαλτσούνης, Λέανδρος; Μαγιάτης, Προκόπης; Μπαρμπέρης, Κώστας
Open access
Audiovisual
2015Γενομική της διατροφήςΓεωργιάδης, Παναγιώτης
Open access
Audiovisual
2015Νέα ερευνητικά εργαλεία στην υπηρεσία της αυθεντικότητας τροφίμων και ποτώνΖουμπουλάκης, Παναγιώτης
Open access
Audiovisual
2016Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Χημεία και Βιομηχανία, μια ιστορική σχέση με ευοίωνο μέλλον (Βʼ Κύκλος Ομιλιών)-
Open access
Audiovisual
2016Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις)Μαρκάκη, Παναγιώτα
Open access
Audiovisual
2016Τροφογενείς λοιμώξεις και τοξινώσειςΚοντελές, Σπύρος
Open access
2016Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγείαΚουρκουτάς, Ιωάννης
Open access
Audiovisual
2016Επίδραση του τηγανίσματος στα βιοδραστικά μικροσυστατκά των τροφίμωνΚαλογερόπουλος, Νίκος
Open access
Audiovisual
2016Ενημερωτική ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ)Fammels, Mathea; Fysekidis, Antonios; Cherrett, Mike; Pianesi, Fabio; Jullien, Celine; Franceschini, Pier Luigi; Nagy, Péter
Open access