Αναζήτηση


Τρέχοντα φίλτρα:


Νέα αναζήτηση
Προσθήκη φίλτρων:

Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.


Αποτελέσματα για 1-5 από 5.
  • προηγούμενη
  • 1
  • επόμενη
Αποτελέσματα τεκμηρίων:
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Text
2008Antioxidant properties of fruits and vegetables shots and juices: An electron paramagnetic resonance studyTzika, Evaggelia D.; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2008Biocompatible microemulsions based on limonene: Formulation, structure, and applicationsΠαπαδημητρίου, Βασιλική; Πίσπας, Στέργιος; Syriou, Stauroula; Pournara, Anastasia; Ζουμπανιώτη, Μαρία; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2009Partial purification and characterization of peroxidase from olives (Olea europaea cv. Koroneiki)Tzika, Evaggelia D.; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2011Influence of Nanoreactor Environment and Substrate Location on the Activity of Horseradish Peroxidase in Olive Oil Based Water-in-Oil MicroemulsionsTzika, Evangelia D.; Christoforou, Maria; Πίσπας, Στέργιος; Ζερβού, Μαρία; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Leontidis, Epameinondas; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2013Biocompatible nanodispersions as delivery systems of food additives: A structural studyKalaitzaki A.; Emo M.; Stébé M.J.; Xenakis A.; Papadimitriou V.
Metadata only