Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5
Τύπος | Ημερομηνία | Τίτλος | Δημιουργός | Πλήρες κείμενο |
| 2020 | Fenerli Rumların (Fanaryotların) yeme içme alıskanlıkrarı (17.-18.yy.) | Sfoini, Alexandra | |
| 2020 | Discovering, Sharing and Tasting Flavours and Culinary Practices between Byzantium and the Arab World | Leontsini, Maria | |
| 2020 | Γηγενείς και εισηγμένες ποικιλίες κηπευτικών και οσπρίων στο Βυζάντιο: κολοκύνθιον, ματζιτζάνιον, φασούλιν | Λεοντσίνη, Μαρία; Αναγνωστάκης, Ηλίας | |
| 2021 | Διατροφικές συνήθειες και υγεία. Παρατηρήσεις για τη διατροφή με ζωικά λίπη στις βυζαντινές διαιτητικές πραγματείες (7ος–12ος αι.) | Λεοντσίνη, Μαρία | |
| 2022 | 7.–12. yüzyıllar arası Ege Denizi'nde balık tutma yöntemlerinin ve balık tüketiminin bazı açıları | Leontsini, Maria; Anagnostakis, Ilias | |