Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8
Τύπος | Ημερομηνία | Τίτλος | Δημιουργός | Πλήρες κείμενο |
| 1997 | Free radicals in virgin olive oil: a spin trapping EPR study | Avramiotis, S.; Georgalaki, M.; Καζιάνης, Κ.Τ.; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης | |
| 1998 | An active linoleate 13-lipoxygenase is found in virgin olive oil | Georgalaki, Marina D.; Bachmann, Astrid; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης; Porzel, Andrea; Feussner, Ivo | |
| 2009 | Partial purification and characterization of peroxidase from olives (Olea europaea cv. Koroneiki) | Tzika, Evaggelia D.; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Ξενάκης, Αριστοτέλης | |
| 2009 | Monitoring olive oil oxidation under thermal and UV stress through synchronous fluorescence spectroscopy and classical assays | Poulli, Konstantina I.; Μούσδης, Γεώργιος Α.; Georgiou, Constantinos A. | |
| 2010 | Colloidal structures in natural oils | Ξενάκης, Αριστοτέλης; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ. | |
| 2011 | Microemulsions based on virgin olive oil: A model biomimetic system for studying native oxidative enzymatic activities | Παπαδημητρίου, Βασιλική; Tzika, E. D.; Πίσπας, Στέργιος; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης | |
| 2020 | Η ελιά και το λάδι στη μεσαιωνική Κρήτη (13ος-14ος αι.) | Χαράλαμπος Γάσπαρης | |
| 2022 | Recent progress on nano-carriers fabrication for food applications with special reference to olive oil-based systems | Demisli, Sotiria; Chatzidaki, Maria D; Xenakis, Aristotelis; Papadimitriou, Vassiliki | |