Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8
ΤύποςΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργόςΠλήρες κείμενο
Text
1997Free radicals in virgin olive oil: a spin trapping EPR studyAvramiotis, S.; Georgalaki, M.; Καζιάνης, Κ.Τ.; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Open access
Text
1998An active linoleate 13-lipoxygenase is found in virgin olive oilGeorgalaki, Marina D.; Bachmann, Astrid; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης; Porzel, Andrea; Feussner, Ivo
Open access
Text
2009Partial purification and characterization of peroxidase from olives (Olea europaea cv. Koroneiki)Tzika, Evaggelia D.; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2009Monitoring olive oil oxidation under thermal and UV stress through synchronous fluorescence spectroscopy and classical assaysPoulli, Konstantina I.; Μούσδης, Γεώργιος Α.; Georgiou, Constantinos A.
Restricted access
Text
2010Colloidal structures in natural oilsΞενάκης, Αριστοτέλης; Παπαδημητρίου, Βασιλική; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.
Restricted access
Text
2011Microemulsions based on virgin olive oil: A model biomimetic system for studying native oxidative enzymatic activitiesΠαπαδημητρίου, Βασιλική; Tzika, E. D.; Πίσπας, Στέργιος; Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Restricted access
Text
2020Η ελιά και το λάδι στη μεσαιωνική Κρήτη (13ος-14ος αι.)Χαράλαμπος Γάσπαρης
Open access
Text
2022Recent progress on nano-carriers fabrication for food applications with special reference to olive oil-based systemsDemisli, Sotiria; Chatzidaki, Maria D; Xenakis, Aristotelis; Papadimitriou, Vassiliki
Metadata only